Liikunta on kuulunut jokapäiväiseen arkeeni lapsuudesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä noin 7 vuotta tavoitteellista salitreeniä. Salitreeneissä olen keskittynyt lihasmassan kasvattamiseen sekä voimailuun.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja  ja muutaman työvuoden  jälkeen päätin jättää hoitoalan ja alkaa yrittäjäksi. Opiskelin koulutetuksi hierojaksi sekä personal traineriksi. Haluan tietää asioista koko ajan lisää, ja täydennän osaamistani jatkuvasti erilaisilla koulutuksilla ja kursseilla. Monipuolisen työhistoriani ja kokemusteni vuoksi olen oppinut paljon ihmiskehosta. Olen  tehnyt treeneissäni aikoinani virheitä sekä laiminlyönyt kehonhuoltoa, ja niistä oppineena pystyn sitäkin paremmin valmentamaan asiakkaitani.  Olen auttanut useita ihmisiä voimaan paremmin, treenaamaan tavoitteellisesti, pudottamaan painoa, parantamaan ryhtiä, voimaan psyykkisesti paremmmin sekä syömään optimaalisesti. Ohjelmani ja ohjeeni perustuvat aina asiakaslähtöisesti tutkittuun tietoon.

Rakennan kaikki treeni- ja ravinto-ohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Olen valmentajana luotettava, määrätietoinen ja kannustava.

 

 

Img 4732 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikoisosaaminen

  • Kokonaisvaltainen valmentaminen
  • Kehonhuolto ja liikkuvuus
  • Ravintovalmennus
  • Kuntosaliohjaaminen / ryhmien ohjaaminen

Minulla on käytössä nykyaikainen valmennustyökalu Syketribe, jonne rakennan kaikki ohjelmat.

 

Syke Logo Jaliikemerkki Black

 

 

 

Rocktape Logo

 

 

HINNASTO

60 € / 250 €

Yksittäinen ohjauskerta

Toteutetaan kuntosalilla tai muussa ympäristössä toiveidesi mukaan. Ohjaus voi sisältää tekniikoiden tarkistusta, kuntotestin, kovemman treenin tai vaihtoehtoisesti voit antaa vapaat kädet minulle toteutukseen.

Saatavilla myös 5 kerran ohjauskortti, jolloin hinta on hieman edullisempi / ohjaus.

60 €

Treeniohjelma

Henkilökohtainen treeniohjelma tavoitteidesi mukaan. Ohjelma voi painottaa esimerkiksi voimaa, liikkuvuutta, lihaskasvua tai kestävyyttä. Ohjelmassa huomioin lähtötasosi, rajoitteet, aikaisemman treenihistoriasi ja motivaatiosi. Kesto asiakkaan lähtötilanteen mukaan 6-10 viikkoa.

170 / € kk

Valmennus 3 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjeet tavoitteidesi mukaan sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 6 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

150 € / kk

Valmennus 6 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjeet tavoitteidesi mukaan sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 12 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

130 € / kk

Valmennus 12 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto- ohjeet tavoitteidesi mukaan sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 24 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

90 € / kk

Ravintovalmennus 3 kk

Tämä valmennus painottaa pysyviä ja terveellisiä muutoksia ruokailutottumuksissa. Valmennuksen aikana ruokaa ei punnita, vaan opetellaan joustavia ja järkeviä valintoja ravinnon suhteen. Valmennuksen aikana ohjeet päivittyvät asiakkaan tavoitteiden mukaan. Valmennukseen kuuluvat jatkuva seuranta, tuki sekä yhteydenpito. Ennen ravintovalmennusta pidät muutaman päivän ruokapäiväkirjaa.
Valmennus sopii painonpudottajille, urheilijoille sekä sinulle joka haluat oppia syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Minulta et saa pikadieettejä koska ne eivät ole pysyviä ratkaisuja. Pysyvät tulokset saadaan järkevällä, terveellisellä ja henkilökohtaisesti suunnitellulla valmennuksella jossa myös valmennettava on aktiivinen.

Liikuntaedut

Personal training- palveluihin käyvät maksuksi: ePassi, SmartumPay, Smartum-seteli, Eazybreak, Tyky-seteli, Edenred-seteli, Edenred-sovellus.

(Hinnat sisältävät alv:n.)

Varaa ilmainen kartoituskäynti