Olen Alavetelissä asuva 31- vuotias personal trainer. Liikunta on kuulunut jokapäiväiseen arkeeni lapsuudesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä noin 7 vuotta tavoitteellista salitreeniä. Omissa tavotteissani olen tällä hetkellä keskittynyt voimanostoon sekä varsinkin penkkipunnerruksen maksimivoiman kasvattamiseen.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja  ja muutaman työvuoden  jälkeen päätin jättää hoitoalan ja alkaa yrittäjäksi. Haluan tietää asioista koko ajan lisää, ja täydennän osaamistani itseopiskelun lisäksi erilaisilla koulutuksilla ja kursseilla. Minusta on parasta, kun asiakas haluaa treenata tavoitteellisesti ja on valmis laittamaan itsensä likoon. Valmennuksessani onnistut varmasti, kunhan sitoudut käyttämään työkaluja jotka sinulle annan itsesi kehittämiseen.

Rakennan kaikki treeni- ja ravinto-ohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Ohjeeni perustuvat mottoon ”mahdollisimman paljon mahdollisimman vähällä”, eli asiat tehdään mahdollisimman tehokkaasti mielikuvitusta ja treenin iloa unohtamatta.

Kuntosaliohjaukset toteutetaan kotisalillani Alavetelissä.

 

Img 4732 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikoisosaaminen

  • Kokonaisvaltainen valmentaminen
  • Kehonhuolto ja liikkuvuus
  • Ravintovalmennus
  • Kuntosaliohjaaminen / ryhmien ohjaaminen

Minulla on käytössä nykyaikainen valmennustyökalu Syketribe, jonne rakennan kaikki ohjelmat.

 

Syke Logo Jaliikemerkki Black

 

 

 

Rocktape Logo

 

 

HINNASTO

60 € / 250 €

Yksittäinen ohjauskerta

Toteutetaan Alavetelissä omalla yksityisellä kotisalillani. Ohjaus voi sisältää tekniikoiden tarkistusta, kuntotestin, kovemman treenin tai vaihtoehtoisesti voit antaa vapaat kädet minulle toteutukseen.

Saatavilla myös 5 kerran ohjauskortti, jolloin hinta on hieman edullisempi / ohjaus.

Mikäli ohjaus toteutetaan muualla kuin Alavetelissä lisätään hintaan kilometrikorvaus 0,44 € / km.

60 €

Treeniohjelma

Henkilökohtainen treeniohjelma tavoitteidesi mukaan. Ohjelma voi painottaa esimerkiksi voimaa, liikkuvuutta, lihaskasvua tai kestävyyttä. Ohjelmassa huomioin lähtötasosi, rajoitteet, aikaisemman treenihistoriasi ja motivaatiosi. Kesto asiakkaan lähtötilanteen mukaan 6-10 viikkoa.

170 / € kk

Valmennus 3 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjeet tavoitteidesi mukaan sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 6 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

150 € / kk

Valmennus 6 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjeet tavoitteidesi mukaan sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 12 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

130 € / kk

Valmennus 12 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto- ohjeet tavoitteidesi mukaan sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 24 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

90 € / kk

Ravintovalmennus 3 kk

Tämä valmennus painottaa pysyviä ja terveellisiä muutoksia ruokailutottumuksissa. Valmennuksen aikana ruokaa ei punnita, vaan opetellaan joustavia ja järkeviä valintoja ravinnon suhteen. Valmennuksen aikana ohjeet päivittyvät asiakkaan tavoitteiden mukaan. Valmennukseen kuuluvat jatkuva seuranta, tuki sekä yhteydenpito. Ennen ravintovalmennusta pidät muutaman päivän ruokapäiväkirjaa.
Valmennus sopii painonpudottajille, urheilijoille sekä sinulle joka haluat oppia syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Minulta et saa pikadieettejä koska ne eivät ole pysyviä ratkaisuja. Pysyvät tulokset saadaan järkevällä, terveellisellä ja henkilökohtaisesti suunnitellulla valmennuksella jossa myös valmennettava on aktiivinen.

60 € / 250 € 5 krt

Ryhmän ohjaus

Räätälöity tunti esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle. Tunti voi sisältää esimerkiksi kovemman jumpan, kehonhuoltoa, liikkuvuutta tai voitte antaa minulle vapaat kädet toteutukseen. Välineitä kuten kuminauhoja sekä levypainoja riittää pienemmälle porukalle. Hinta ei sisällä tilavuokraa.

Mikäli ohjaus toteutetaan muualla kuin Alavetelissä lisätään hintaan kilometrikorvaus 0,44 € / km.

Liikuntaedut

Personal training- palveluihin käyvät maksuksi: ePassi, SmartumPay, Smartum-seteli, Eazybreak, Tyky-seteli, Edenred-seteli, Edenred-sovellus.

(Hinnat sisältävät alv:n.)

Varaa ilmainen kartoituskäynti