Liikunta on kuulunut jokapäiväiseen arkeeni lapsuudesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä noin 6 vuotta tavoitteellista salitreeniä. Keväällä siirryin voimanoston pariin ja tällä hetkellä olen kiinnostunut erityisesti voimaharjoittelusta.

Ei ole itsestäänselvyys, että personal trainerilta tai valmentajalta löytyy riittävää alan osaamista. Netti on pullollaan erilaisia verkkovalmennuksia sekä ohjelmia, joiden tekijät eivät välttämättä ole ammattilaisia. Koulutustaustani ja työkokemukseni vuoksi minulta löytyy tietoa, taitoa sekä pätevyyttä valmentaa asiakkaita kokonaisvaltaisesti terveys edellä. Olen auttanut useita ihmisiä kasvattamaan lihasta, treenaamaan tavoitteellisesti, pudottamaan painoa, parantamaan ryhtiä, voimaan psyykkisesti paremmmin sekä löytämään liikunnan ilon. Ohjelmani ja ohjeeni perustuvat aina asiakaslähtöisesti tutkittuun tietoon.

Rakennan kaikki treeni- ja ravinto-ohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin. Olen valmentajana luotettava, määrätietoinen ja kannustava. Minulle ykköasia on aina asiakas.

 

Img 4732 (2)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erikoisosaaminen

  • Tavoitteellinen treenaaminen
  • Lihasten kasvatus
  • Ruokavaliot sekä aineenvaihdunnan parantaminen
  • Saliohjaaminen (aloittelijat, kokeneet)
  • Ryhmien ohjaaminen

Ohjaukset tapahtuvat yhteistyössä Fit Kokkolassa sekä Kokkolan urheilutalolla.

Minulla on käytössä nykyaikainen valmennustyökalu Syketribe, jonne rakennan kaikki ohjelmat.

118329872 305346317431134 5107812958084159073 N

Syke Logo Jaliikemerkki Black

 

 

 

 

 

 

HINNASTO

60 €

Yksittäinen ohjauskerta

Toteutetaan kuntosalilla tai muussa ympäristössä toiveidesi mukaan. Ohjaus voi sisältää tekniikoiden tarkistusta, kuntotestin, kovemman treenin tai vaihtoehtoisesti voit antaa vapaat kädet minulle toteutukseen.

250 €

5 x ohjauskortti

Sisältää 5 ohjauskertaa toiveidesi ja tavoitteidesi mukaan.

60 €

Treeniohjelma

Henkilökohtainen treeniohjelma tavoitteidesi mukaan. Ohjelmassa huomioin lähtötasosi, rajoitteet, aikaisemman treenihistoriasi ja motivaatiosi. Kesto asiakkaan lähtötilanteen mukaan 6-10 viikkoa.

80 €

Ruokavalio

Räätälöity ruokavalio tavoitteidesi mukaan. Sisältää ruokapäiväkirjan pitämisen sekä sen analyysin. Ruokavaliossa huomioin erityistoiveet, elämäntilanteen, sairaudet sekä rajoitteet.

150 € / kk

Valmennus 6 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto-ohjelmat sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 12 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

130 € / kk

Valmennus 12 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto- ohjelmat sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 24 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle.

100 € / kk

Etävalmennus 6 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto- ohjelmat sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle. Seuranta tapahtuu Syketribe-sovelluksen välityksellä. Treenitekniikoiden tarkistus onnistuu videoiden välityksellä.

80 € / kk

Etävalmennus 12 kk

Sisältää henkilökohtaiset treeni- ja ravinto- ohjelmat sekä niiden päivitykset koko valmennuksen ajan. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle. Seuranta tapahtuu Syketribe-sovelluksen välityksellä. Treenitekniikoiden tarkistus onnistuu videoiden välityksellä.

90 € / kk

Ravintovalmennus 3 kk

Sisältää henkilökohtaisesti suunnitellun ravinto-ohjelman päivityksineen ja muokkauksineen koko ajalle. Valmennukseen kuuluu jatkuva seuranta, tuki sekä yhteydenpito. Ennen ravintovalmennusta pidät muutaman päivän ruokapäiväkirjaa, jotta pystyn suunnittelemaan sinulle mahdollisimman sopivat ohjeet. Ruokavaliossa huomioin allergiat, rajoitteet sekä erityistoiveet.
Valmennus sopii painonpudottajille, urheilijoille sekä sinulle joka haluat oppia syömään terveellisesti ja monipuolisesti. Minulta et saa pikadieettejä koska ne eivät ole pysyviä ratkaisuja. Pysyvät tulokset saadaan järkevällä, terveellisellä ja henkilökohtaisesti suunnitellulla valmennuksella. Seuranta tapahtuu Syketribe-sovelluksen välityksellä.

Liikuntaedut

Personal training- palveluihin käyvät maksuksi: ePassi, SmartumPay, Smartum-seteli, Eazybreak, Tyky-seteli, Edenred-seteli, Edenred-sovellus.

Hinnat sisältävät alv:n.

Varaa ilmainen kartoituskäynti