Olen Alavetelissä asuva 31- vuotias personal trainer. Liikunta on kuulunut jokapäiväiseen arkeeni lapsuudesta saakka. Olen harrastanut telinevoimistelua, crossfitia sekä noin 8 vuotta tavoitteellista salitreeniä. Omissa tavotteissani olen tällä hetkellä keskittynyt voimanostoon sekä varsinkin penkkipunnerruksen maksimivoiman kasvattamiseen.

Koulutukseltani olen sairaanhoitaja  ja muutaman työvuoden  jälkeen päätin jättää hoitoalan ja alkaa yrittäjäksi. Haluan tietää asioista koko ajan lisää, ja täydennän osaamistani itseopiskelun lisäksi erilaisilla koulutuksilla ja kursseilla. Minusta on parasta, kun asiakas haluaa treenata tavoitteellisesti ja on valmis laittamaan itsensä likoon. Valmennuksessani onnistut varmasti, kunhan sitoudut käyttämään työkaluja jotka sinulle annan itsesi kehittämiseen.

Rakennan kaikki treeniohjelmat jokaiselle yksilöllisesti. Huomioin valmennuksessa aina asiakkaan kokonaistilanteen; elämäntilanteen, palautumisen, unen, stressitekijät ja vuorokausirytmin.
Treenit toteutetaan kotisalillani, josta löytyy 2 kpl laadukkaita levytankoja, kilpalevypainoja, kyykkyräkki, ipf- kisamitoituksella tehty penkki, open trap bar- tanko, renkaat, käsipainot, nostolava, boksi, ylä-ja alatalja ja pienempiä treenivälineitä.

Erikoisosaamiseni

  • Voimaharjoittelu
  • Kehonhuolto ja liikkuvuus
  • Kuntosaliohjaaminen
  • Ryhmien ohjaaminen

 

Img 4732 (2)

Näyttökuva 2021 12 4 Kello 18.09.02

 

 

HINNASTO

 

60 € / 250 €

Yksittäinen ohjauskerta

Toteutetaan Alavetelissä omalla yksityisellä kotisalillani. Ohjaus voi sisältää tekniikoiden tarkistusta, kuntotestin, kovemman treenin tai vaihtoehtoisesti voit antaa vapaat kädet minulle toteutukseen.

Saatavilla myös 5 kerran ohjauskortti, jolloin hinta on hieman edullisempi / ohjaus.
Mikäli ohjaus toteutetaan muualla kuin Alavetelissä lisätään hintaan kilometrikorvaus 0,44 € / km.

60 €

Treeniohjelma

Henkilökohtainen treeniohjelma tavoitteidesi mukaan. Ohjelma voi painottaa esimerkiksi voimaa, liikkuvuutta, kehonahallintaa, lihaskasvua tai kestävyyttä. Ohjelmassa huomioin lähtötasosi, rajoitteet, aikaisemman treenihistoriasi ja motivaatiosi. Kesto asiakkaan lähtötilanteen mukaan 6-10 viikkoa.

100 / € kk

Valmennus 3 kk

Sisältää henkilökohtaisen treeniohjelman tavoitteidesi mukaan sekä sen päivityksen koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 3 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle. Treenitekniikoita voidaan tarkistaa myös videoiden avulla. Lisäohjauksia voit ostaa edullisempaan hintaan 50 € / kpl (norm. 60 €).

90 € / kk

Valmennus 6 kk

Sisältää henkilökohtaisen treeniohjelman tavoitteidesi mukaan sekä sen päivityksen koko valmennuksen ajan. Valmennus sisältää 6 ohjauskertaa. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle. Treenitekniikoita voidaan tarkistaa myös videoiden avulla. Lisäohjauksia voit ostaa edullisempaan hintaan 50 € / kpl (norm. 60 €).

70 € / kk

Etävalmennus 3 kk

Sisältää henkilökohtaisen treeniohjelman tavoitteidesi mukaan sekä sen päivityksen koko valmennuksen ajan. Valmennuksen aikana saat minulta täyden tuen, seurannan ja yhteydenpidon koko ajalle. Treenitekniikoita voidaan tarkistaa videoiden ja kuvien avulla.

60 € / 250 € 5 krt

Ryhmän ohjaus

Räätälöity tunti esimerkiksi työ- tai kaveriporukalle. Tunti voi sisältää esimerkiksi kovemman jumpan, kehonhuoltoa, liikkuvuutta tai voitte antaa minulle vapaat kädet toteutukseen. Välineitä kuten kuminauhoja sekä levypainoja riittää pienemmälle porukalle. Hinta ei sisällä tilavuokraa.

Mikäli ohjaus toteutetaan muualla kuin Alavetelissä lisätään hintaan kilometrikorvaus 0,44 € / km.

Liikuntaedut

Personal training- palveluihin käyvät maksuksi: ePassi, SmartumPay, Smartum-seteli, Eazybreak, Tyky-seteli, Edenred-seteli, Edenred-sovellus.

(Hinnat sisältävät alv:n.)